Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Conversion of autocad 2000 lines and hatches for ACAD Map 2011

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    21

    Conversion of autocad 2000 lines and hatches for ACAD Map 2011

    Hello everybody,
    I am new here. I have a strong request. I am not able to convert some customized files of lines and hatches for geologists into Acad Map 2011 version.
    May somebody help me ? Let me know.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    Convert? You just can't copy over the linetype and hatch definition files?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    21
    it doesn't work ! I upload them so you can test !
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    What exactly did you want me to test?

    Did you load the linetype(s) into Map 3D? Or don't have that program so what would you have me do?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    21
    yes I tried to load the linetypes in Map 2011 but I got an error . Could you try ?
    Also hatches don't work in cad 2011 . I can't relize why ? May you help me ?

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    I do NOT have Map 3D. I have plain AutoCAD. If you created these linetypes in plain AutoCAD 2000 then I should have no problem using them in the version I have. What you need is someone with Map 3D to test them for you. Understand?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    21
    dear kyle,
    once they worked in acad 2004. They don't work either with acad 2009 nor with acadmap 2011 (or acad2011 plain). Which version do you have = Are you able to test them ? And let me know if they work with you ? Try them and let me know. If they work with you CAD and your version is similar to one I'am using please let me know how do they work ! Thanks

  8. #8
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    I have AutoCAD 2004, 2007, 2010, 2011 and 2013.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    21
    Did you tried ?

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    No, I did not try. I've been a bit busy with other non-CAD things today. Perhaps I can try on Sunday.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 14-05-2012, 08:13 PM
  2. PDF printer in ACAD 2000
    By Dave22fair in forum AutoCAD 2000/2000i Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-2011, 02:09 PM
  3. ACad 2000 cut & paste
    By eagles123 in forum AutoCAD 2000/2000i Help
    Replies: 1
    Last Post: 15-09-2010, 09:55 AM
  4. Autocad 2000 connectivity to MS Access 2000
    By kayzin in forum Miscellaneous Programming
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2004, 03:01 PM
  5. File Conversion between ACAD, old and new versions
    By kasloman in forum AutoCAD 14 Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-02-2004, 09:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •