Results 1 to 6 of 6

Thread: Running acad vanilla from civil

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    31

    Running acad vanilla from civil

    Does anyone know how to run civil just as Autocad vanilla? Is that still possible?

    Thanks,
    Cindy

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    Don't see why it would not be possible. Must be instructions to that affect around here somewhere or on the AutoDesk website or even in your Help files. Take a look-see.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    31
    I've searched all those places with "running ACAD vanilla", "vanilla", "run vanilla from Civil" and can't seem to come up with anything. Can you think of a better search string? Sometimes that's all it takes

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    There is nothing in your Help file?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,836
    I believe you can start vanilla AutoCAD from the Start Menu.

    Start menu > All Programs > Autodesk > AutoCAD Civil 3D 20?? > AutoCAD 20??
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    English Lake District
    Posts
    2,836
    Take a look at this on the AUGI forum-

    http://forums.augi.com/showthread.php?t=106439
    Im intelligent enough to know that I dont know everything; but I'll tell you all about it anyway.

Similar Threads

  1. Running lisps?
    By Pinkguju in forum LISP Routines
    Replies: 26
    Last Post: 18-01-2010, 07:58 PM
  2. Running cad on more than 1 core...
    By djm01 in forum AutoCAD 2010 Help
    Replies: 3
    Last Post: 13-10-2009, 06:17 PM
  3. ACAD CIVIL 3d
    By WAYNE.SCHUTZ@SEI-ENG.COM in forum AutoCAD 2008 Help
    Replies: 0
    Last Post: 28-02-2008, 06:24 PM
  4. MultiText Running On
    By Boatingdobbins in forum AutoCAD 2000/2000i Help
    Replies: 7
    Last Post: 24-02-2005, 09:10 PM
  5. ACAD (ANY) : Running a BAT file from ACAD
    By architech in forum AutoCAD Tips & Tricks
    Replies: 0
    Last Post: 27-05-2004, 01:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •