Results 1 to 4 of 4

Thread: move command not working good autocad 2018

  1. #1
    Join Date
    Dec 2021
    Posts
    2

    move command not working good autocad 2018

    hallo.
    when i have 2 object attach together les say 2 sqere,if i try to move one sqere it move together with the other sqere.
    allso it i try to strech a dot in this sqere everithing that attach to the sqere move together.
    i cant drow simpple drowing like this.

    ver:2018
    im working only 2d

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    English Lake District
    Posts
    2,970
    They are probably 'Blocks'.

    See this: https://blogs.autodesk.com/autocad/h...ks-in-autocad/
    Im intelligent enough to know that I dont know everything; but I'll tell you all about it anyway.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2021
    Posts
    2
    no its not a block. when i draw somthing , anything if i draw something attach to him and then try to move it it moves together.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    English Lake District
    Posts
    2,970
    In that case it sounds like you are creating the objects as part of a 'group'.
    Unlike Blocks it is possible to add or remove geometry from a group as you are working.
    https://cadsetterout.com/autocad-tut...to-use-groups/

    You can change whether grouped objects can be selected individually or only selected as the whole group:
    https://knowledge.autodesk.com/suppo...C2D21-htm.html

    Groups can also be 'Exploded' to make the grouped items individual again.

    If you are not using the group command yourself but it is being turned on automatically then you might want to look at why that is happening.
    (If you use any lisps then a lisp could be turning it on but not off again).
    Im intelligent enough to know that I dont know everything; but I'll tell you all about it anyway.

Similar Threads

  1. Publishing viewports in autocad 2018
    By Dale Ramsey in forum AutoCAD 2018 Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2020, 04:19 AM
  2. Post your questions about Autocad 2018 here.
    By NukeCad in forum AutoCAD 2018 Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2019, 10:48 AM
  3. Move command not working
    By kadie in forum AutoCAD 2007 Help
    Replies: 1
    Last Post: 18-02-2013, 08:08 PM
  4. Move command
    By icpcrt in forum AutoCAD 2012 Help
    Replies: 8
    Last Post: 25-10-2012, 07:21 PM
  5. move command becomes copy
    By jagm in forum Open CAD Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2011, 04:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •