Results 1 to 2 of 2

Thread: Text mask attachment

  1. #1
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    1

    Text mask attachment

    I apologize for this being a little wordie. Up until two weeks ago whenever I used the text mask command, the masking would attach itself to the text that I masked and moved with the text when ever I moved the text (this included multi text). Now when I move text the masking does not move with the text. This has become a problem and I would like the masking to stay with the text when moved. Could someone let me know if there is a setting I need to rest to make this happen. I hope this request makes since.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    English Lake District
    Posts
    2,852
    Hi,

    It sounds like you have turned your groups off.

    From an old Lynn Allen blog:
    Note: If you have turned your Groups off - then the wipeout will move independently of the text. A Ctrl+H will turn your Groups back on.
    https://lynn.blogs.com/lynn_allens_b...-textmask.html
    Im intelligent enough to know that I dont know everything; but I'll tell you all about it anyway.

Similar Threads

  1. Text mask and plotting drawings
    By Salloum in forum AutoCAD 2016 Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2016, 06:25 PM
  2. Express Tools Text Mask
    By Godwit in forum AutoCAD 2002 Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2014, 10:35 AM
  3. text mask (wipeout) command
    By critter1 in forum AutoCAD 2002 Help
    Replies: 4
    Last Post: 21-07-2009, 03:13 PM
  4. Mtext Background Mask
    By Larry in forum AutoCAD LT Help
    Replies: 2
    Last Post: 20-10-2005, 09:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •