PDA

View Full Version : Optical intellimouse 2.0 - Panning problems



acadder
18-04-2005, 05:27 AM
Hi All

I recently installed a wireless Intellimouse 2.0.

running fine but the panning function seems really slow to kick in. I have the wheel set to run as pan in the mouse options, but when i use it, there is a delay of around 0.5 seconds, instead of being immediate like my old wired microsoft optical mouse (that went to rodent heaven a few weeks ago)

Might not sound like a huge problem, but its really annoying!! :evil:

So has anybody had similar problems - or more importantly, does anybody have a solution??

Eddie
18-04-2005, 11:20 AM
8) Have you downloaded and installed the latest mouse drivers from microsoft ??

acadder
18-04-2005, 08:43 PM
yep.....

driver 5.2, still no joy!

have i bought a lemon??

Exxit
19-04-2005, 04:12 PM
acadder,

maybe it's an old known problem.
You have to uncheck the scroll bars on the right side of Your screen.
options-> view...

HTH, Lothar

Eddie
19-04-2005, 08:39 PM
8) Just to be on the safe side recheck the MBUTTONPAN is set to 1

acadder
19-04-2005, 09:22 PM
EXXIT - scroll bars aint the problem - i dont run them - they take up valuable real estate!

EDDIE - yeah it was set to 1... i reset to 1 to make sure & still no joy.

i really think its the inherant properties of this edition of the mouse

Mr Gates - can you please build a patch?!!! :x :cry:

Eddie
20-04-2005, 12:20 AM
8) I'm curious as how it would go if the driver was rolled back to 5.0

acadder
21-04-2005, 05:24 AM
Nup

rolled back - didnt make a difference.

Is anybody using the same mouse with no problems??

Its the microsoft, wireless optical mouse 2.0 with the 2 way tilt wheel.