PDA

View Full Version : Plotting



Boardboy27
21-05-2009, 01:45 AM
Im trying to plot my layout of a drawing and after i set up my plot style table, edit my colors and select my plotter, i need to get to The Plot window, not the plot-layout or plot-model which i created the plot settings. It should have two tabs for plot device and layout settings. How can i access that window?

Exxit
21-05-2009, 10:09 AM
Are you searching for the "_plot" command?

Boardboy27
22-05-2009, 03:17 AM
Not the plot command. Apparently there are some discrepencies in my manuals and i got it worked out. But i have another question. On one particular drawing, i somehow changed something so that i cant change the layers/colors up in the layer manager toolbar, but i have to go to properties in order to change the layer or color. All the rest of my drawings are the default. How do i toggle that off and on?