PDA

View Full Version : new message



Michael O'Toole
05-05-2008, 02:33 PM
A lot of users are getting this message when opening a drawing:
"Failed to Open Project"
It doesn't appear to be causing any problems, but it is curious. Thanks

Exxit
05-05-2008, 03:06 PM
Hi,

do you have a dead routine in your system (VBA)?

Lothar

Michael O'Toole
05-05-2008, 03:57 PM
Lothar,
Thank you. I had one folder that didn't get copied when we switched to 2008.

architech
05-05-2008, 04:08 PM
Check your working search path under options...
and the project folder under options....

mad@cad
07-05-2008, 03:26 PM
Someone mentioned that at the AutoCrap MEP Seminerd I was at yesterday.

The instructor said it may be from running more than one version of acad on the same puter and something about a registry problem...???...