Results 1 to 3 of 3

Thread: Dialogue box edit

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10

    Dialogue box edit

    Is it possible to edit the way the dialogue boxes look? I use the text editor a lot and find it difficult to read. Its small because my resolution is set high, but I would like to change the colors or magnify it. Any suggestions?
    Mike

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,844
    I don't believe so. Most of that stuff is hard coded.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    English Lake District
    Posts
    2,735
    I remember this being asked last year and the only real workround then was suggested by Kyle.
    http://www.cadeverything.com/help/sh...ghlight=editor

    The workround was to use a virtual magnifier- http://magnifier.sourceforge.net/
    Last edited by NukeCad; 06-09-2012 at 03:55 PM. Reason: link to previous thread added
    Im intelligent enough to know that I dont know everything; but I'll tell you all about it anyway.

Similar Threads

  1. hatch dialogue box not appear
    By kusha bhaskara in forum AutoCAD 2005 Help
    Replies: 3
    Last Post: 17-03-2010, 12:52 PM
  2. Change Properties Dialogue Box
    By schmoo71 in forum AutoCAD 2009 Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2009, 07:31 PM
  3. dialogue boxes don't appear
    By peschz in forum AutoCAD 2000/2000i Help
    Replies: 2
    Last Post: 27-07-2008, 05:47 AM
  4. Layer Pull-Down Dialogue Box
    By msaady in forum AutoCAD 2005 Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2005, 04:34 PM
  5. Insert dialogue box
    By msaady in forum AutoCAD 2002 Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2004, 04:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •