Results 1 to 5 of 5

Thread: Section Dimensions

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    5

    Section Dimensions

    Not very much experience here; I made this plan and section as per attached pics but can't put on the section the height dimensions on the two red pieces. The command works fine but then I see nothing.

    How do I show the height in the section of the two red pieces?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails CNC section.JPG   CNC Plan.JPG  

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,844
    You were able to put in some of the dimensions but now you can't?

    Please verify. You are using AutoCAD Release 14?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    5
    Yes I'm using Acad V14. The dimensions shown are in plan view and have no problem with them in plan view.

    But when I switch to the front view I can't add dimensions

    Just remembered that the front view is generated by Acad from the View Menu - 3D ViewPoint command, and perhaps that is the reason?

    If so, doe it mean that I have to draw the section view myself to be able to add dimensions?

    Thank you

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,844
    You do realize that nowhere in your original post did you ever mention you were working in 3D.

    In all likelihood it may well have something to do with the ORIGIN of your UCS being incorrectly located.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    5
    Thank you Kyle, I will try to change my UCS and see if that will fix my problem

Similar Threads

  1. Section Views in 3D
    By 5PMFriday in forum AutoCAD 2012 Help
    Replies: 2
    Last Post: 16-01-2012, 07:27 AM
  2. Live section problems
    By Architecture Student in forum AutoCAD 2011 Help
    Replies: 19
    Last Post: 15-03-2011, 03:32 PM
  3. Displaying Line Dimensions without using Dimensions tool
    By Ari3s in forum AutoCAD 2008 Help
    Replies: 3
    Last Post: 28-04-2009, 10:53 PM
  4. CORRUPT SECTION OF DWG.
    By blyatmallard in forum AutoCAD 2000/2000i Help
    Replies: 4
    Last Post: 26-03-2004, 10:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •