Results 1 to 2 of 2

Thread: Trimming an array

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1

    Trimming an array

    In AutoCad 2011 I could individually trim objects created in an array but in 2012 I cannot do this. How can I do this?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,364
    Hi stefanread,

    maybe explode...

    http://blog.jtbworld.com/2011/03/ass...ocad-2012.html

    Lothar
    WIN XP, ADT 2004

Similar Threads

  1. Trimming Contour Lines
    By trmpt98 in forum AutoCAD 2010 Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2010, 10:21 AM
  2. Trimming
    By Skafti in forum AutoCAD 2007 Help
    Replies: 1
    Last Post: 16-02-2010, 11:36 AM
  3. rectangular array
    By mom of 3 in forum AutoCAD 2006 Help
    Replies: 4
    Last Post: 22-06-2006, 07:15 PM
  4. Array + Path?
    By Azadhel in forum Open CAD Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 16-07-2004, 06:40 PM
  5. TRIMMING LINES THAT OVERLAY TEXT.....
    By blyatmallard in forum AutoCAD 2000/2000i Help
    Replies: 3
    Last Post: 26-04-2004, 09:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •