Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Text size in tool bars

  1. #1
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    8

    Text size in tool bars

    I just got a new Dell laptop and installed a new seat of AutoCAD 2015 on it. When I go to set up my tool bars the text in the line type / control panel / dim style ... is coming in to large for the space. see attachment.

    Any ideas on how to adjust this.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,853
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    8
    Nope, That did not help.

    Maybe it is just time to adapt to ribbons. I am a man of habit and ribbons are not my 20 years of habit.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,853
    Perhaps you have to adjust your screen resolution. Honestly, I couldn't really discern the problem using the PDF you provided.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    8
    I tried adjusting the resolution as suggested in your link. By changing the resolution it made everything bigger but it did not help with making the text readable. My other programs look fine.

    Try this attachment.

    In the attachment the top screen shot is from my new 2015 showing the properties tool bar. The second shot is from my 2012. In 2012 I can see the whole word (Standard, By Layer .....) both vertically and horizontally. But in my new 2015 it is shortened and compressed. When I pick on the pull down arrow. You see even less of the text as it gets stacked on top of each other even more. I thought maybe it was 2015 but I have 2015 at work and it looks fine.

    Is there a way to go in to the tool bars and stretch them out? To make the space longer.

    Thank you for your help.
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,853
    The two fonts are different. How did you accomplish that?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,853
    Disregard the above. My time limit ran out before I could edit the post.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,853
    I think this link may be of more value to you.

    https://knowledge.autodesk.com/suppo...n-AutoCAD.html
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    8
    I will try that tonight.

    Thanks

  10. #10
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    8
    That did it Kyle. THANK YOU

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Size of dimension text
    By stokastic in forum AutoCAD 2013 Help
    Replies: 1
    Last Post: 30-09-2012, 09:39 PM
  2. Dimension Text size
    By Auger in forum AutoCAD 2007 Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2011, 11:09 AM
  3. Text Size Too Big
    By Danielle in forum AutoCAD 2002 Help
    Replies: 9
    Last Post: 02-07-2010, 12:40 PM
  4. Text Size
    By Shunter in forum AutoCAD 2005 Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2006, 10:49 PM
  5. Text size problem
    By Cathy_Simons in forum AutoCAD 2000/2000i Help
    Replies: 3
    Last Post: 27-05-2004, 02:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •