Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: John

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    12

    John

    How do I increase the size of the tools etc. on 2006
    Thank you
    John

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,838
    Are you asking about the icons?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    12
    Hi Kyle
    Yes, it's the icons. I have inadvertantly reduced the size to what looks like very small.
    Kind regards,
    John

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,838
    Could you have been mucking around in the Options dialog box per chance? Maybe the Display tab?

    BTW....Your thread title should relate specifically to the question at hand and not reference your name. Users don't normally come here look for help re "John" when they do a search.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    12
    Hi Kyle,
    The icons are now too big is there a medium size ?
    Thank you for your help.
    Kind regards,
    John

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,838
    What did you enabled this time around?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    12
    Hi Kyle,
    USE LARGE BUTTONS FOR TOOLBARS
    That was my only option.
    John

  8. #8
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,838
    Only if you were really talking about Toolbars and not the Ribbon.
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,838
    The two main options on the Display tab...

    Click image for larger version. 

Name:	OptionsSize.JPG 
Views:	6 
Size:	30.4 KB 
ID:	1270
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    12
    Hi Kyle,
    There isn't the option of "RESIZE RIBBON ICONS TO STANDARD SIZE"
    JOHN

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. John Peoples
    By John Peoples in forum AutoCAD 2006 Help
    Replies: 5
    Last Post: 30-01-2014, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •