Results 1 to 4 of 4

Thread: Offset problem

  1. #1
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4

    Offset problem

    Hi,

    I am having problems with my Offset command. I have checked the offset amount and it is set up at 0.300 but when I offset the gap is so small I can only see it if I zoom in.

    I have attached the drawing onto this message.

    Not sure if it is something really simple that I may have missed.

    Thank you!
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,844
    Could have something to do with the units you're using. Is this a metric drawing?
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

  3. #3
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4
    Yes, it is.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East coast; 2hrs. outside of NYC
    Posts
    3,844
    I just now had a chance to look at your drawing. The rectangle roughly measures 1825x1200 so, yes, when compared to those dimensions 0.3 would seem very small. Heck, divide 1200 by .3 and you get 4000!
    I'm Reese. Sergeant Tech-Com, DN38416. Assigned to protect you. You've been targeted for termination.

Similar Threads

  1. Offset and Fillet shortcut
    By SPACKlick in forum AutoCAD 2009 Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2011, 09:46 AM
  2. offset 3d polyline
    By Acmellouddine in forum AutoCAD 2006 Help
    Replies: 1
    Last Post: 23-03-2011, 08:46 AM
  3. offset
    By IonAvalanche in forum AutoCAD 2002 Help
    Replies: 1
    Last Post: 23-02-2006, 11:24 PM
  4. sta/offset labeling need to be MTEXT! help
    By gscustoms in forum AutoCAD 2004 Help
    Replies: 1
    Last Post: 20-05-2005, 03:52 PM
  5. Offset Layers
    By Don in forum AutoCAD 2004 Help
    Replies: 14
    Last Post: 26-12-2004, 06:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •