Results 1 to 2 of 2

Thread: Adding customised commands to ribbon

  1. #1
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    7

    Adding customised commands to ribbon

    Good Day,

    Can anyone tell me if it is possible to add a command made in VBA to the tool bar or ribbon?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    English Lake District
    Posts
    2,739
    tools>customise>interface to add commands to ribbon or toolbar. (or type in- cui)
    http://knowledge.autodesk.com/suppor...3BEF6-htm.html

    The command to put on the menu or toolbar would be:
    -vbarun; your-marco-name
    http://knowledge.autodesk.com/suppor...12444-htm.html
    Im intelligent enough to know that I dont know everything; but I'll tell you all about it anyway.

Similar Threads

  1. Customised Toolbar Commands
    By MikeH in forum AutoCAD 2007 Help
    Replies: 6
    Last Post: 26-05-2012, 05:04 PM
  2. 3D Arc adding to a box
    By SoftwareTester in forum AutoCAD 2012 Help
    Replies: 1
    Last Post: 13-09-2011, 05:30 PM
  3. Adding Emoticons
    By Eddie in forum Your Feedback about this site
    Replies: 33
    Last Post: 08-04-2008, 03:58 AM
  4. customised toolbars for more then one user
    By stephen grigg in forum Open CAD Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2006, 09:58 PM
  5. adding components
    By CrewPsycho in forum AutoCAD 2002 Help
    Replies: 8
    Last Post: 15-04-2004, 01:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •